Tietosuoja

Datan kerääminen

Toimintamme kehittämiseksi käytämme Google Analyticsin ja Adformin analytiikkapalveluja sekä HubSpotin markkinointipalveluita. Näiden avulla kerätään sivustolla kävijöiltä IP-osoitteet sekä sivustolla liikkumiseen liittyvää käyttödataa, jotta voimme paremmin kohdentaa palvelujamme.

Google Analyticsin voit estää selaimen lisäosalla. Estot ovat selain- ja laitekohtaisia. Google Analyticsin keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella ja joihin tässä tapauksessa sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä. Lisätietoja Leadfeederin ja Googlen yksityisyyskäytännöistä ja Google Analyticsin käytöstä sekä HubSpotista:

Google Analytics privacy overview

Opt out of Google Analytics tracking

Adform privacy policy

HubSpot legal stuff

Sivuiltamme löytyy linkkejä muille sivustoille tai sisältöä ulkopuolisilta sivuilta, kuten Facebook, Twitter ja Linkedin. Ulkopuolisen sisällön käyttö tapahtuu kulloinkin kyseessä olevan sivuston oman rekisteriselosteen mukaisesti.

Muutokset tähän selosteeseen
Parannamme ja kehitämme palveluitamme ja verkkosivustojamme jatkuvasti, joten tietosuojaselos-teisiin saatetaan ajoittain tehdä muutoksia. Päivitämme uuden selosteen internetsivuillemme ja mer-kitsemme siihen päivityksen ajankohdan. Lue tietosuojaseloste aika ajoin, jotta saat ajantasaista tietoa mahdollisista muutoksista.

Päivitetty 31.8.2019.