Tjänster

SummerSaunas standardtjänster hittar du i listan nedan. I varje bokning ingår SummerSaunas personal, kaffe, te, snacks (salta pinnar, chips och nötter) samt läsk. I varje bokning ingår även gratis inträde till Namu / Showroom. Inträdet är inte enbart gratis utan hela gruppen kommer in via VIP inträdet där man slipper kö oavsett vilken tid man anländer, läs mer om detta här. Om du vill kan du även få fler servitriser till ditt evenemang mot en extra avgift. Om ni inte finner en passande tjänst för just ert evenemang eller är intresserade av att göra en särskild bokning, vänligen kontakta oss via mail eller telefon så kan vi tillsammans skräddarsy ett perfekt event för just dig! taneli@summersauna.fi - 0407438579. Om ni är intresserade av att bli sponsorer och få extremt bra förmåner föreslår vi er att läsa mer om det under ”bli sponsor” eller genom att klicka här!

På SummerSaunas bastuflotte kan du hålla en rad olika fantastiska evenemang! Du kan ordna allt som har med ordet möte, fest eller bastu att göra för upp till 60 personer! Du kan även ordna morgonyoga med dina anställda / arbetskamrater eller varför inte samla en grupp vänner där ni njuter av frisk luft på SummerSaunas takterrass i samband med en timmas yoga. Varefter ni kopplar av i troligtvis Helsingfors bästa (vedeldade)bastu.

Bastuflotten är registrerad för 60 personer när den är i kajen. Men för att ha möjligheten att kryssa kan gruppen ombord som störst vara 12 personer + SummerSaunas besättning. Om ni sett SummerSaunas bastuflotte ute till havs med en större grupp har detta varit en privat tillställning (exempelvis sponsor fest). Vid privata tillställningar gäller andra lagar.

Vad du än har för idéer eller önskemål för att förgylla just ditt evenemang så ska vi försöka att hjälpa dig på alla sätt vi kan. Så tveka inte att fråga om hjälp eller komma med åsikter och tips för ditt kommande evenemang på världens största bastuflotte! Tillsammans skräddarsyr vi det perfekta evenemanget för dig! Kontaktinformation:
taneli@summersauna.fi - 0407438579