Om oss

SummerSaunas bastuflotte är den hetaste upplevelsen i Helsingfors, bokstavligt talat!

SummerSauna erbjuder företag och privatpersoner med en unik bastuupplevelse som inte glöms i första stunden! Flotten har en vedeldad bastu som rymmer 10 personer. Här kan du basta och njuta av naturen, se de fina öarna eller känna stans närhet när du lyssnar på din egna playlist och avnjuter din favoritdricka!

Du kan boka flotten för privatfester, företagsfester, diverse möten eller för din tjej-/grabb-kväll! Du kan även beställa flotten till valfri destination/brygga/ö så länge att du har tillstånd till detta innan avfärd. Vår professionella personal ser till att du får ut det mesta utav din vistelse och kan ta dig och din grupp på äventyr i Helsingfors skärgård.

Sommarsolen ger dig en extremt underbar tid på takterrassen, i baren finns kall dryck som kan njutas efter en simtur i bastun, på någon av flottens tre terrasser eller i vardagsrummet. SummerSauna kan bokas till festivaler och evenemang som hålls i närheten till havet såsom PokerRun, Hangö Regattan och Pori Jazz. Vi skräddarsyr ett perfekt paket för dina önskemål!