Bokning och villkor

Du och din grupp måste medta egna badkläder samt handdukar. (Vi hyr ut handdukar för 5€/st.) Personen som står för beställningen ansvarar för hela sin grupp under hela bokningstiden!

Vi förbehåller oss rätten att skicka ut en person som vi anser orsaka säkerhetsrisker för flotten eller dess besättning. Vi förbehåller oss även rätten att avboka en bokning ifall väderförhållandena tvingar oss till det.

Dumma och onödiga handlingar medför dumma och onödiga räkningar. Alla systemen måste vara i samma skick efter bokningen så som de var innan bokningen. Ifall något has sönder på flotten under bokningen, skickas en faktura på detta i efterhand. Ifall något stjäls/försvinner under bokningen så faktureras även detta. Ifall soffgruppen går sönder under bokningen, lagas den ifall det är möjligt och räkningen skickas till personen/företaget som gjort bokningen. Ifall soffan inte går att laga, ersätts den med en ny och räkningen skickas till personen/företaget som gjort bokningen. Urinering är förbjuden överallt på flotten, förutom i de två toaletterna som är markerade med ”WC”.

Vi är inte enbart på plats för att se till att allt går till som det ska under bokningen, utan vi är även på plats för att betjäna er så att ni ska få en så trivsam visit hos oss som möjligt. Vi hoppas att ni respekterar våra regler och använder sunt förnuft under bokningen, då kommer alla att trivas på bästa möjliga sätt under hela bokningstiden samt efter bokningen.