Bastu-kryssning

Bastu-kryssning (4h) 2800€ + moms (mertid 500€/h)

Du och din grupp har möjligheten att välja SummerSaunas kryssningsalternativ ifall gruppen består av maximalt 12 personer (+ SummerSaunas besättning). Gruppens storlek är begränsad på grund av finsk sjölag. Om ni sett SummerSaunas bastuflotte ute till havs med en större grupp har det varit frågan om en privat tillställning, vid dessa är standarden annan. Vid val av kryssning kan vi kryssa kring Helsingfors skärgård eller intill stadens centrum då du och din grupp njuter av bastuns hetta, festar på takterrassen eller bara spenderar kvalitetstid i den sköna soffgruppen. Vi kan även slänga ankare på en tyst plats bakom någon ö då ni kan doppa er i havet eller varför inte ta en ordentlig simtur, för att sedan återvända till en perfekt värmd vedeldad bastu, ta en kall dryck i handen och njuta av musiken.

I kryssningen ingår SummerSaunas besättning (inkl. kapten), bastun, kaffe, te, snacks (saltapinnar, chips och nötter), läsk, vatten samt grillkorv för hela din grupp! Besättningen är inte enbart till för er säkerhet utan även för att servera och tjäna dig under hela bokningsperioden. Ifall du är intresserad av att ha fler servitriser på plats så kan detta ordnas mot en extra avgift.

Om ni är intresserade av att äta ”ordentligt” på flotten (dvs. mer än grillkorv), så föreslår vi att ni kikar på vår cateringpartners meny. Ni kan även ta med er egen mat ifall ni vill.

boka