Palvelut

SummerSaunan vakiopalveluihin kuuluvat SummerSaunan henkilökunta, pientä purtavaa (suolakeksiä ja pähkinöitä), kahvia, teetä ja virvoitusjuomia. Hinnat ei perustu henkilömäärään.

Jokaiseen varaukseen kuuluu lisäksi jatkot Namu & Showroom:ssa, lue enemmän tästä. Halutessanne voitte saada lisää henkilökuntaa tapahtumaanne lisämaksusta. Jos ette löydä sopivaa palvelua listaltamme tai haluatte tehdä erikoisvarauksen, ottakaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Näin voimme muokata yhdessä juuri teille sopivan tapahtuman! Alkamalla sponsoriksi saatte loistavia etuja, lisää tietoa saatte ottamalla yhteyttä taneli@summersauna.fi - 0407438579.

SummerSauna –saunalautalla voitte pitää uskomattomia ja juuri teille mieleisiä tapahtumia! Lautalla voitte pitää haluamanne polttarit, synttärit, tapaamiset tai vaikkapa aamujoogan, jonka jälkeen voi käydä virkistäytymässä merivedessä sekä rauhoittua ihanassa puusaunassa. SummerSaunan saunalautta on rekisteröity, vuokraveneen kriteereillä, 60 hengelle.

Mitä vaan ideoita sinulla on juuri sinun haluamasi tapahtumaan koitamme SummerSaunan puolelta auttaa kaikenpuolin jotta saamme yhdessä räätälöityä juuri haluamanne tapahtuman! Joten älä ujostele vaikka mielessäsi olisi ihan minkälainen erikoistapahtuma kun voi olla, koetamme varmasti saada tämän toteutumaan! Ota yhteyttä: taneli@summersauna.fi - 0407438579.